Okresní soutěž - Čejkovy

17.06.2023 08:00

Také v roce 2023 jsme se díky vzorné reprezntaci dostali na okresní hasičskou soutěž v poměrně hojném počtu. Postoupila obě družstva žen a jedno družstvo mužů. Znamenalo to, že v sobotu 17.6. do Čejkov vyrážela poměrně velká výprava.

Ač předpověď slibovala teplý den, zkraje dne nám byla v Čejkovech pěkná zima. Nicméně jako vždycky na vyšších soutěžích, které jsou skvěle zorganizované, nemrzli jsme dlouho a byl čas se připravovat na první disciplíny. Začínaly mladší dívky požárním útokem, který se jim povedl v čase 41,79 vteřin. Současně také začaly štafety mužů, které naše družstvo zaběhlo v čase 79,81 vteřin. Osmé v pořadí běžely útok také starší ženy a to s výsledným časem 58,16 vteřin. Hned jak byly hotové útoky žen, začali v nich soutěžit také muži a naši kluci předvedli skvělý výkon s časem 35,59 vteřin! Zbývala už jen štafeta dívek, naše holky zkusily oba možné pokusy a započítán jim byl lepší čas 89,53 vteřin.

Ještě před polednem tedy bylo hotovo a přišel čas vyhlásit vítěze, celkové výsledky si můžete prohlédnout na výsledkových listinách. Naše družstva se sice na medailových pozicích neumístila, mladší dívky skončily na sedmém místě, starší družstvo na desátém místě a muži na celkovém jedenáctém místě. V rámci celého okresu se pochybně jedná o skvělá umístění a vzornou reprezentaci města Plánice, i když se nám vítězné příčky tzv. “na bedně” tentokrát vyhnuly.

Nevadí! Radost z toho, že můžeme soutěžit, scházet se, potkávat své známé na soutěžích, vzájemně si fandit, občas i vyhrávat a pak společně slavit, nás rozhodně neopouští. Udržujeme tím dlouholetou tradici v Plánici a děláme to moc rádi! Proto se už teď těšíme na další klání v příštím roce.

Rádi bychom pogratulovali všem vítězům a také vám všem poděkovali za podporu a fandění Těšíme se na soutěžích opět za rok!

Ivča

 

Zpět

Vyhledávání

Jaroslav Hanzlík © 2013 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode